Vanwege de Coronacrisis is het tot 1 juni niet mogelijk om in groepen of individueel LinkedIn trainingen te volgen. Daarom heb ik een aantal praktische online LinkedIn trainingen ontwikkeld die je via Zoom kunt volgen. Deze trainingen geef ik in kleine groepen of individueel.

  

Online LIVE LinkedIn training op vrijdag 22 mei

Op vrijdag 22 mei geef ik een online LIVE LinkedIn training via Zoom. Als je mee wil doen stuur ik je de link waarmee je deel kunt nemen.  De training duurt 2 uur en begint om 9.00 uur. Tijdens de training bespreken we het perfecte LinkedIn profiel en geef ik aanwijzingen en tips voor je persoonlijke profiel. Daarna geef ik voorbeelden van een goede content strategie waarmee je je zichtbaarheid vergroot en je doelgroep aanspreekt. 

Het doel van de training is dat je straks met een doelgericht profiel onder de aandacht komt van nieuwe klanten en bedrijven die belangrijk zijn voor jou. Nú werken aan je personal branding betekent straks, als de crisis voorbij is, dat je top of mind bent bij jouw publiek. Daar gaan we aan werken. De kosten bedragen 55 euro ex. btw.

 Wil je meedoen? Schrijf je dan hier in. 

 

LinkedIn Profiel training

Mensen die in deze tijd actiever op LinkedIn zijn ervaren dat hun LinkedIn profiel vaker bekeken wordt. Daarom is het belangrijk dat het LinkedIn profiel er perfect uitziet. Je profiel is je online visitekaartje. Des te meer reden om ervoor te zorgen dat je profiel compleet en geoptimaliseerd is.

Voor deze training doorloop ik je complete profiel en stel ik een profiel scan op. De resultaten van de scan bespreek ik met jou via Zoom. We nemen je profiel onder de loep en samen passen we je profiel aan, net zolang totdat deze helemaal in orde is. De kosten voor de scan en ons gesprek via Zoom zijn 75,00 euro ex. b.t.w. Meld je hier aan voor deze training.

 

LinkedIn strategie training

Omdat nu veel meer mensen actief zijn op LinkedIn is het nú de tijd om je zichtbaarheid op LinkedIn te vergroten. Dit kan door je aanbod te optimaliseren en te communiceren via LinkedIn. Of het nu een product, dienst of je eigen organisatie is, investeer nú in marketing zodat je na de crisis daar de vruchten van plukt. Zorg dat je top of mind bent bij je potentiele klanten zodat zij voor jou kiezen als er een aankoopbeslissing genomen kan worden.

Door je online te profileren via LinkedIn zorg je dat je top of mind wordt én blijft. Het begint bij een goed LinkedIn profiel. Daarna is het de uitdaging om met de juiste content, regelmatig op LinkedIn aanwezig te zijn. Deze online training is hierop gericht:

 

  • Doel en doelgroep bepalen
  • LinkedIn strategie uitwerken
  • Netwerk uitbreiden
  • Content schrijven en plannen (content agenda)
  • Evalueren en leads genereren

 

Tijdens de training geef ik je handvatten waarmee je aan de slag kunt. De training duurt maximaal 2 uur om concentratie verlies te voorkomen. Indien gewenst kunnen vervolgsessies gepland worden. Deze training kost 95,00 ex. b.t.w. Meld je hier aan voor deze training.