Vanaf 1 juni is het weer mogelijk om in kleine groepen fysiek trainingen te volgen. Dat is goed nieuws! Ondanks dat zijn er bedrijven en mensen die er de voorkeur aan geven zoveel mogelijk thuis te werken. Daarom blijf ik de mogelijkheid bieden om LinkedIn trainingen te verzorgen via ZOOM. Dit geldt voor individuele trainingen, incompany trainingen en voor trainingen met open inschrijving. 

   

LinkedIn Profiel training

Mensen die in deze tijd actiever op LinkedIn zijn ervaren dat hun LinkedIn profiel vaker bekeken wordt. Daarom is het belangrijk dat het LinkedIn profiel er perfect uitziet. Je profiel is je online visitekaartje. Des te meer reden om ervoor te zorgen dat je profiel compleet en geoptimaliseerd is.

Voor deze training doorloop ik je complete profiel en stel ik een profiel scan op. De resultaten van de scan bespreek ik met jou via Zoom. We nemen je profiel onder de loep en samen passen we je profiel aan, net zolang totdat deze helemaal in orde is. De kosten voor de scan en ons gesprek via Zoom zijn 75,00 euro ex. b.t.w. Meld je hier aan voor deze training.

 

LinkedIn strategie training

Omdat nu veel meer mensen actief zijn op LinkedIn is het nú de tijd om je zichtbaarheid op LinkedIn te vergroten. Dit kan door je aanbod te optimaliseren en te communiceren via LinkedIn. Of het nu een product, dienst of je eigen organisatie is, investeer nú in marketing zodat je na de crisis daar de vruchten van plukt. Zorg dat je top of mind bent bij je potentiele klanten zodat zij voor jou kiezen als er een aankoopbeslissing genomen kan worden.

Door je online te profileren via LinkedIn zorg je dat je top of mind wordt én blijft. Het begint bij een goed LinkedIn profiel. Daarna is het de uitdaging om met de juiste content, regelmatig op LinkedIn aanwezig te zijn. Deze online training is hierop gericht:

 

  • Doel en doelgroep bepalen
  • LinkedIn strategie uitwerken
  • Netwerk uitbreiden
  • Content schrijven en plannen (content agenda)
  • Evalueren en leads genereren

 

Tijdens de training geef ik je handvatten waarmee je aan de slag kunt. De training duurt maximaal 2 uur om concentratie verlies te voorkomen. Indien gewenst kunnen vervolgsessies gepland worden. Deze training kost 95,00 ex. b.t.w. Meld je hier aan voor deze training.