LinkedIn is een belangrijk onderdeel van je (online) communicatie strategie. Daarnaast zijn er andere communicatie kanalen die je aandacht nodig hebben. Denk aan Facebook/Instagram, je website, een mailing of een advertentiecampagne. Of misschien heb je plannen om een brochure te ontwikkelen. 

Met deze activiteiten kan ik je ondersteunen. Ik kijk met een kritisch oog naar je website. Je website is het middelpunt van je communicatie strategie dus belangrijk dat deze goed navigeert, niet teveel tekst bevat, heldere afbeeldingen weergeeft en geoptimaliseerd is. Is er genoeg activiteit? Het regelmatig plaatsen van bijvoorbeeld een recensie of blog zorgt voor een hogere ranking in Google. 

Of misschien heb je plannen om een maandelijkse nieuwesbrief te versturen of een flyer te maken? In mijn zorgvuldig opgebouwde, waardevolle netwerk zitten voldoende specialisten die ik kan briefen en aansturen zodat jij je op jouw core business kunt richten. Op basis van jouw input schrijf ik een communicatieplan die zorgt voor structuur en groei. 

Wil je jouw online communicatie uitbesteden?