Online Business Works is in november 2013 opgericht door mij: Marguerite van der Ven. Ik heb een passie voor LinkedIn. Vanuit die passie heb ik de behoefte om mijn expertise over te brengen op ondernemers die daarmee zichzelf online kunnen profileren. Want een goede implementatie van LinkedIn zorgt voor een waardevol netwerk en online autoriteit. Dit leidt tot meer klanten en dus meer omzet.

Ik heb een marketing/communicatie achtergrond. Vanaf 2005 begon online marketing en social media een belangrijke ontwikkeling door te maken. Vanaf die tijd ben ik deze interessante ontwikkelingen op de voet gaan volgen. Ik heb een opleiding online marketing en social media gevolgd en heb ervaringsstages gelopen bij diverse bedrijven. Ondernemers adviseren over social media vond ik leuk en werd erg gewaardeerd. Omdat ik mijn dienstverlening verder wilde professionaliseren en ook MKB bedrijven wilde aanspreken heb ik Online Business Works opgericht.

Je kunt bij mij terecht met al je vragen over LinkedIn. Ik kan je helpen met een (incompany) training, het aanscherpen van je (bedrijfs)profiel, een content agenda schrijven of een LinkedIn communicatieplan opstellen. Zodat jij en je medewerkers aan de slag kunt. En achteraf toch geen tijd voor social media? Dan kun je altijd het beheer veilig uit handen geven. Of neem contact met me op als je gewoon eens wilt sparren.

Ik kom bij veel bedrijven over de vloer en heb inmiddels veel bedrijven getraind, waaronder StrijpT, diverse Werkgeversservicepunten van het UWVING Private BankingStoit Groep, Gemco Mobie Safety, 24 uur in bedrijfTotaal Kantoorinrichting en Chain Logistics

Benieuwd naar mijn aanbevelingen? Een aantal staan op mijn LinkedIn profiel